Acceptă provocarea Superchef, reinterpretează rețeta, trimite poza ta și strânge cât mai multe voturi de la prietenii tă de pe Facebook Vezi detalii și regulament
Pe vremuri cand aveam optiunea de cas proaspat de la tara le faceam cu cas , apoi am incercat diferite tipuri de branza cu tot felul de texturi cum ar fi mozarella sau cascavalul insa cea careia i-am ramas fidela este branza de burduf. Mi se pare ca merge de minune in aceasta combinatie.
Pe vremuri cand aveam optiunea de cas proaspat de la tara le faceam cu cas, apoi am incercat diferite tipuri de branza cu tot felul de texturi cum ar fi mozarella sau cascavalul insa cea careia i-am ramas fidela este branza de burduf. Mi se pare ca merge de minune in aceasta combinatie.
Pe vremuri cand aveam optiunea de cas proaspat de la tara le faceam cu cas , apoi am incercat diferite tipuri de branza cu tot felul de texturi cum ar fi mozarella sau cascavalul insa cea careia i-am ramas fidela este branza de burduf. Mi se pare ca merge de minune in aceasta combinatie.
Pe vremuri cand aveam optiunea de cas proaspat de la tara le faceam cu cas , apoi am incercat diferite tipuri de branza cu tot felul de texturi cum ar fi mozarella sau cascavalul insa cea careia i-am ramas fidela este branza de burduf. Mi se pare ca merge de minune in aceasta combinatie.