Este o rețetă de supă rece, ideală pentru sezonul cald, care combină prospețimea pepenelui roșu cu brânza feta și aromele de mentă pentru un gust delicios și răcoritor. O rețetă rapidă și delicioasă pentru zilele calde. În această Gazpacho de pepene roșu, o parte din pepenele roșu este folosit ca topping. Esteprăjit și combinat cu feta și mentă proaspătă pentru a oferi supei o notă caramelizată savuroasă, dar și răcoritoare.
Lista cu ingrediente
Ingrediente
Mod de preparare
1 / 6
Pregătiți un mixer. Decojii ceapa și usturoiul și le tăiați mărunt.
2 / 6
Decojiti pepenele și îl tăiați în cuburi. Păstrați o mână de cuburi pentru prăjire. Tăiați roșiile în bucăți mai mari.
3 / 6
Puneți toate ingredientele tăiate mărunt într-un mixer, adăugați ulei de măsline, sare și piper, și mixați până obțineți o pastă fină. Păstrați amestecul la rece până la utilizare.
4 / 6
Încălziți o tigaie. Prăjiți bucățile de pepene roșu cu puțin ulei de măsline și sare până capătă culoare, apoi lăsați-le deoparte.
5 / 6
Tăiați brânza feta în cubulețe și prăjiți-o în aceeași tigaie cu puțin ulei de măsline.
6 / 6
Distribuiți Gazpacho în farfurii de supă și garnisiți cu bucățile de pepene roșu prăjit, feta și frunzele de mentă. Condimentați cu sare, piper și puțin ulei de măsline înainte de a servi.
Comentarii (0)
Doar utilizatorii întregistrați pot comenta.
Log in
sau
cont nou
Trimite
Nu există niciun comentariu, fii primul care comentează.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.