Această rețetă simplă de macaroane cu varză calită este savuroasă și satisfăcătoare. Varza adaugă o textură crocantă și un gust delicat, iar combinația de varză călită și paste este absolut delicioasă. Trebuie să o încercați. Aveți nevoie de doar câteva ingrediente.
Lista cu ingrediente
Ingrediente
Mod de preparare
1 / 5
Începeți prin a fierbe macaroanele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până devin al dente. După ce sunt gata, scurgeți-le și puneți-le deoparte.
2 / 5
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de floarea soarelui si adaugați varza tăiată subțire și presărați sare. Caliți varza pana devine moale.
3 / 5
Adăugați macaroanele gătite în tigaie și amestecați totul bine. Opriți aragazul.
4 / 5
Presărați piper proaspăt măcinat. Mai adăugați sare dacă este nevoie.
5 / 5
Serviți macaroanele cu varză călită imediat, fie ca un fel principal sau alături de o bucată de carne sau de altă sursă de proteine.
Comentarii (0)
Doar utilizatorii întregistrați pot comenta.
Log in
sau
cont nou
Trimite
Nu există niciun comentariu, fii primul care comentează.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.