"Paste cu trei tipuri de ciuperci: ciuperci pleurotus, ciuperci de porcini și ciuperci champignon". Este o descriere a unei rețete culinare care folosește trei tipuri diferite de ciuperci pentru a crea un preparat de paste bogat în arome și texturi. Aceasta este o rețetă cu arome intense pentru toți iubitorii de ciuperci, deoarece sunt combinate trei tipuri diferite de ciuperci: ciuperci pleurotus, ciuperci de porcini și ciuperci champignon. Sosul pentru paste este cremos, dar nu este prea greu, și este completat de puțin spanac și ceapă verde, care adaugă o ușoară iuțeală.
Lista cu ingrediente
Ingrediente
Mod de preparare
1 / 5
Cannelloni se fierb într-un vas cât mai mare, în apă sărată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până devin al dente. Între timp, se toacă mărunt ceapa verde cu un cuțit și se pune deoparte. De asemenea, se rade parmezanul și se pregătește pentru utilizare.
2 / 5
Cățeii de usturoi sunt decojiți și tocați mărunt. Ciupercile pleurotus și ciupercile champignon sunt tăiate grosolan, în funcție de mărimea lor, fie în pătrățele sau jumătăți. Ciupercile de porcini sunt hidratate în de apă pentru câteva minute.
3 / 5
Într-o tigaie, cățeii de usturoi tocați mărunt sunt prăjiți în ulei de măsline la foc mic până la mediu timp de aproximativ 1-2 minute, apoi sunt scoși din tigaie. În același ulei de măsline, ciupercile pleurotus, ciupercile champignon și ciupercile de porcini sunt acum prăjite la foc mare pentru câteva minute.
4 / 5
Ciupercile se condimentate cu sare și piper. Apoi, apa de pe ciupercile porcini și încă puțină apă de la paste se adăugă peste ciuperci pentru a forma un sos. De asemenea, parmezanul și bucata de unt se adăugă în tigaie și se lasă incă puțin pe foc.
5 / 5
Se adaugă spanacul proaspăt, ceapa verde și usturoiul, totul se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper după gust. Presară parmezanul.
Poftă bună!
Comentarii (0)
Doar utilizatorii întregistrați pot comenta.
Log in
sau
cont nou
Trimite
Nu există niciun comentariu, fii primul care comentează.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.