Dizolvă drojdia in laptele calduț, adaugă zahărul și 1 lingură de făină. lasă deoparte 10 minute.
2 / 4
Amestecați treptat făina și apoi adăugați apa.
Adăugați uleiul în final și apoi sarea.
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute și apoi puneți-l în frigider pentru 10-12 ore, sau peste noapte.
3 / 4
Puneți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în două părți.
Rotunjiți fiecare parte și acoperiți-le. Lăsați-le să se odihnească timp de 20 de minute.
Acest pas este important pentru a permite aluatului să se odihnească și să se relaxeze înainte de a continua procesul de modelare și gătire.
4 / 4
Formați aluatul într-o formă rotundă pentru pizza.
Răspândiți ricotta pe marginea aluatului și închideți crusta.
Condimentați cu mozzarella și ricotta și coaceți în cuptor pentru 10 minute.
Adăugați măslinele și roșiile cherry și mai multă mozzarella.
Puneți din nou în cuptor pentru încă 7-8 minute.
Cuptorul ar trebui să fie preîncălzit la 250 de grade Celsius.
Comentarii (1)
Doar utilizatorii întregistrați pot comenta.
Log in
sau
cont nou
Trimite
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.