Pizza de casă tip barcă este o creație culinară plină de farmec și originalitate, care îmbină tradiția italiană a pizzei cu creativitatea și aspectul estetic al unei mici bărci. Această pizza captivantă și delicioasă este usor de făcut și fură toate privirile. Pizza tip barcă are o formă distinctivă, similară cu cea a unei bărci mici, care o face să iasă în evidență pe orice masă. Aluatul este întins sub formă de barcă și se umple cu o varietate de ingrediente delicioase, poate avea o gamă largă de ingrediente, de la sos de roșii bogat și mozzarella proaspătă până la topping-uri personalizate. Pentru a o face cu adevărat specială, puteți adăuga ingrediente precum ciuperci proaspete, ardei copți, bacon crocant, ceapă caramelizată sau măsline marinate. Opțiunile sunt nelimitate și pot fi personalizate în funcție de preferințele gustative. Gustul bogat și plin de savoare unei pizza de casa, alături de crusta crocantă și topping-urile suculente, fac din această pizza o experiență gustativă memorabilă. Fie că o savurați în intimitatea casei dvs. sau la o masă cu prietenii și familia, pizza de casă tip barcă aduce un strop de bucurie și entuziasm. Gustul și aspectul său neobișnuit fac din această pizza o surpriză plăcută și un subiect de discuție la orice masă.
Lista cu ingrediente
Ingrediente
Mod de preparare
1 / 7
Se face maiaua prin încalzirea laptelui în care se adaugă zahărul si drojdia și o lingură făină. Se lasă deoparte 10 minute pentru a se activa drojdia.
2 / 7
După 10 minute se cerne făina intr-un bol.
3 / 7
Peste maia se adaugă un albuș de ou și uleiul de măsline, apoi se adaugă din făină puțin câte puțin, atât cât să se formeze aluatul și să nu fie lipicios.
Se lasă la dospit aluatul format și acoperit deasupra cu un prosop să nu se usuce, timp de 1 oră.
4 / 7
După o oră se împarte aluatul în două părți și se formeză bărcuțele.
Se pregătesc ingredientele pentru topping.
5 / 7
Se pune în bărcuțe sosul de roșii, mozzarella.
Într-o bărcuță am adăugat salam picant iar în cealaltă am pus ton și am spart un ou întreg deasura.
6 / 7
Se ung bărcuțele cu ou bătut și puțin ulei și am presărat susan. Presară bărcuțele cu oregano uscat.
7 / 7
Se dau la copt în cuptorul preâncălzit la 180 grade,până sunt rumene pe deasupra.
Comentarii (1)
Doar utilizatorii întregistrați pot comenta.
Log in
sau
cont nou
Trimite
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.