O rețetă rapidă de spaghete pentru vară cu roșii cherry proaspete, rucola, lămâie, capere și Grana. Vara aduce cu ea arome proaspete și colorate.O retetă perfectă pentru pauza de prânz sau cină deoarece preparatul se face rapid și este delicios.
O combinație echilibrată de arome, această rețetă vă va cuceri papilele gustative și vă va bucura într-o clipă. Iată cum să o pregătiți:
Lista cu ingrediente
Ingrediente
Mod de preparare
1 / 5
Fierbe-ti spaghetele in apă cu sare.
2 / 5
Spălați roșiile și rucola. Tăiați roșiile pe jumătate.
Clătiți lămâia cu apă fierbinte. Tăiați usturoiul și ardeiul iute în bucăți mici. Râdeți parmezanul.
3 / 5
Între timp, încălziți jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie. Prăjiți usturoiul, ardeiul iute, roșiile și caperele timp de aproximativ 3 minute la foc mediu. Adăugați coaja de lămâie rasă cu ajutorul unei râșnițe fine. Stingeți cu câteva linguri de apă în care au fiert pastele și condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat.
4 / 5
Adăugați spaghetti în tigaie, turnați uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie. Dacă lămâia este mare, nu folosiți întreaga cantitate. În final, amestecați rucola în compoziție.
5 / 5
Aranjați pastele pe farfurii și presărați-le cu parmezan proaspăt ras. La final, puteți să le condimentați după gust cu sare și piper proaspăt măcinat. Poftă bună!
Comentarii (0)
Doar utilizatorii întregistrați pot comenta.
Log in
sau
cont nou
Trimite
Nu există niciun comentariu, fii primul care comentează.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.