Aceasta este o supă delicioasă și sănătoasă care combină aromele dulci ale morcovilor cu gustul bogat al conopidei. Este o rețetă perfectă pentru zilele reci sau pentru cei care doresc să savureze o supădelicioasă și deosebit de cremoasă.
Lista cu ingrediente
Ingrediente
Mod de preparare
1 / 3
Decojiți ceapa și tăiați-o în cubulețe fine. Într-o oală, încălziți ulei de măsline și căliți ceapa în el, apoi adăugați pastă de tomate și rumeniți-o.
2 / 3
Separați conopida de frunze, tăiați-o în buchețele și spălați-o. Decojiți morcovul și tăiați-l în felii. Adăugați-le în oală, presărați cu boia de ardei dulce și stingeți-le cu supă de legume. Lăsați să dea în clocot și apoi lăsați-le să fiarbă la foc mic cu capac până când legumele sunt gata și au o textură fermă la mușcătură.
3 / 3
Folosiți un mixer vertical pentru a omogeniza supa, ajustând consistența după preferință. Adăugați smântână bătută și smântână proaspătă. Gustați și condimentați cu sare după preferință, apoi serviți.
Comentarii (0)
Doar utilizatorii întregistrați pot comenta.
Log in
sau
cont nou
Trimite
Nu există niciun comentariu, fii primul care comentează.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.