Supa de pui cu tăiței de casă este un preparat clasic, gustos și atât de iubit de noi românii, ne duce cu gândul la "acasă" și este numai potrivit pentru zilele reci sau pentru a-ți încălzi sufletul în orice moment al anului. Supa emană arome reconfortante de pui, legume proaspete și pătrunjel proaspăt. Gustul este bogat și plin de savoare, cu un echilibru perfect între aroma din pui, dulceața legumelor și textura moale a tăițeilor de casă.
Lista cu ingrediente
De bază
Alta categorie
Mod de preparare
1 / 7
Într-o oală mai mare se pune apa la fiert, apoi se adaugă puiul și se lasă la fiert. Adaugă și o lingură cu sare în apă.
2 / 7
Fierbem supa la foc potrivit, spumăm de câte ori este nevoie.
3 / 7
Adaugă in oală ceapa, morcovii și pastrânacul si lasă sa fiarbă.
4 / 7
Când sunt fierte legumele se scot din supă. La fel și carnea când este fiartă.
5 / 7
Se stecoară toată supa printr-o sită și se pune iar la fiert.
6 / 7
Când începe să fiarbă se adaugă tăițeii și se mai lasă câteva minute. Până sunt al dente tăițeii.
7 / 7
Se oprește focul și se adaugă morcovii înapoi în supă, tăiați rondele sau pe lung, cum vă doriți. Se presară patrunjel tocat. Se condmentează cu piper și sare, dacă mai este nevoie.
Comentarii (2)
Doar utilizatorii întregistrați pot comenta.
Log in
sau
cont nou
Trimite
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.